Skip to main content

CYCLING.

SAMEN WERKEN AAN JE SPORTIEVE DOELEN

Home » Cycling

Mijn passie voor cycling

Mijn passie voor wielrennen en cycling wil ik graag met anderen delen. Het behalen van sportieve doelen vraagt om een gedegen plan van aanpak. Op basis van je doel, je huidige conditie en beschikbare tijd maken we gezamenlijk een op maat gesneden plan. Samen werken we naar het doel toe en stomen we je klaar voor een onvergetelijke ervaring.

mountain ride

Veelzijdige fietstrainer

Mijn passie voor de wielersport is lang geleden al ontstaan. Ik kreeg mijn eerste racefietsje voor mij 5e verjaardag, een blauwe met een echt krom stuurtje erop. Daarmee reed ik rondjes om het park, aan het einde van de straat waar ik woonde.

Deze liefde voor de fiets is altijd gebleven en deel ik graag met anderen. In 2011 heb ik een opleiding tot wielertrainer gevolgd, zodat ik jou kan coachen. Ik krijg energie om anderen beter te zien worden. Ik verzorg clinics, groeps- / individuele trainingen, begeleid en coach sporters met trainingsschema’s. Ik kan hierbij putten uit eigen ervaring en kennis, opgedaan tijdens het rijden van tochten, trainingen en wedstrijden.

AAN HET WOORD

Zij gingen je voor met cycling begeleiding.

Jarenlang ben ik al actief als wielrenner. Toch had ik het gevoel: er moet meer uit te halen zijn, ambitieus als ik ben. Ieder jaar startte ik het fietsseizoen in maart op Mallorca. Afgelopen jaar wilde ik dit anders aanpakken en eerder beginnen met trainen. Via mijn zoektocht op internet kwam ik uit bij Jeffrie. Na een korte ontmoeting voelde het goed besloot ik een afspraak te maken voor een intake; in alles merkte ik dat Jeffrie ervaring heeft als wielertrainer en weet waar hij over praat.
Samen hebben we enkele doelstellingen bepaald gericht op wedstrijden en evenementen. Wat fijn was, is dat Jeffrie kennis heeft van verschillende trainingsregistratie en planning apps. Hierdoor kan hij elke training goed analyseren en zo nodig aanpassen. De diversiteit en opbouw van de trainingen was leuk en goed te doen. Het maandelijks contactmoment was prettig want soms zit je toch in een bepaalde flow. Als ik meerdere contactmomenten nodig had bood Jeffrie daar de ruimte voor. De georganiseerde ritten met andere renners zijn gezellig en leerzaam. Na een halfjaar ben ik een sterker geworden, ik weet mijn race beter in te plannen en heb ik nog meer plezier in het fietsen.

GlennFietsfanaat

Ik help je graag!