Skip to main content

Home » Aanraken, Contact maken en Ontspannen

Aanraken, Contact maken en Ontspannen

Tot voor kort was dit voor mij als (sport)masseur de gewoonste zaak van de wereld. De huidige omstandigheden en maatregelen hebben hier eventjes (?) een stokje voor gestoken. Waar voorheen mijn handen een lichaam mochten aanraken, om vermoeide spieren te laten ONT-spannen of iemand in het algeheel lekker te laten ontspannen en tot rust komen. Is dat nu momenteel niet meer vanzelfsprekend geworden.

Mensen missen momenteel contact, een arm om je schouder, het geven van een hand, een knuffel etc. écht lichamelijk contact is er (helaas) niet meer bij vanwege het dreigende gevaar. Dit maakt het voor heel veel mensen momenteel ook geestelijk erg zwaar en uitdagend. We werken veel vanuit huis, zitten daardoor erg veel en bewegen te weinig. Dit heeft invloed op je lichaam en geest. Ontspanning (eventjes écht tijd voor jezelf nemen) en in contact staan met je lichaam en voelen is anders geworden.

Als (sport)masseur en vele collega’s met mij, kunnen we hierin een hele mooie en vooral veilige bijdrage leveren. Gewoon op afspraak (1op1) in een veilige en schone omgeving, héérlijk ONT-spannen. Met mijn handen die rustig contact maken met jouw lichaam waardoor Jij je weer beter gaat voelen. En je Lichaam en Geest weer meer in balans en tot rust komen.

Oók ik mis dit contact enorm en hoop dat we ooit weer terug kunnen naar ‘normaal’. Mijn handen willen namelijk weer aan het ‘werk’ voor Rust & Ontspanning.

Mijn handen willen namelijk weer aan het ‘werk’ voor Rust & Ontspanning.

Jeffrie Janssen