Skip to main content

Home » Kansen!

Kansen!

Hoe vaak krijg je een mooie kans aangeboden om iets te doen waarin je je passie kwijt kunt? En wanneer deze kans er is, grijp je die dan ook?

In 2015 kreeg ik de geweldige kans om mijn passie voor het fietsen en het verzorgen van trainingen te delen met anderen. Deze mooie kans werd mij geboden door The Cycling Academy, Sheila Gemin. Dit resulteerde in een mooie samenwerking wat vijf jaar mocht duren.

Jammer genoeg konden we dit jaar deze samenwerking niet voortzetten vanwege misgelopen onderhandelingen over een nieuw huurcontract met de locatie eigenaar en de huidige COVID-19 maatregelen. Inmiddels staat er een héle mooie nieuwe kans voor de deur: samenwerken met een aantal zeer gedreven mensen die hun sporen in de topsport (wielrennerij) al verdiend hebben.

Samen met Gijs Gelderblom, #GijsGelderblomPerformanceCentre en Jeffrie Janssen gaan we een #nieuw concept van ‘Off Season Training’ (small group) mét functionele krachttraining opstarten. Hiermee bieden we duursporters een nog betere voorbereiding op hun sportieve uitdagingen in 2021.

In dit concept zal jarenlange deskundigheid vanuit de sportfysiotherapie, topsport en amateursport verwerkt worden tot één geweldig trainingsprogramma.