Skip to main content

Home » Ondernemen doe je samen: “Intervisie”​

Ondernemen doe je samen (deel 2)
“Intervisie”​

Eerder schreef ik hier al iets over het feit dat je ondernemen niet alleen hoeft te doen. Als ondernemer ben ik hartstikke blij dat ik veel nieuwe collega ondernemers heb mogen ‘ontmoeten’ en leren kennen, de laatste tijd. Daarvoor ben ik ook lid geworden van een 2-tal netwerkclubs, ontbijt en Cima Coppi Business Cycling.

En om dan te ontdekken hoe groot de onderlinge bereidheid is om elkaar te helpen, dan klopt voor mij de aanhef van dit artikel helemaal. Als wielertrainer, een van de speerpunten van mijn onderneming, kreeg ik onlangs een mooie uitnodiging van NTFU om deel te nemen aan een aantal intervisie sessies. Voor mij een hele mooie en uitgelezen kans om mezelf verder te ontwikkelen als trainer / ondernemer.

Maar óók om dit samen met collega trainers te kunnen bespreken, elkaar te helpen, een spiegel voor te houden, oplossingen te bieden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat als ik mezelf verder kan ontwikkelen als mens, door mezelf open te stellen voor advies en vragen stellen, ik als wielertrainer / coach nog beter mijn werk kan doen. En daarmee een nog grotere meerwaarde kan zijn voor mijn coachees. En dat geeft mij een geweldige Boost & Drive om mijn passie voor het fietsen / wielrennen te kunnen inzetten om fietsers te helpen hun sportieve doel na te streven en te bereiken.

Dit ‘open stellen voor advies en vragen stellen’ heeft me inmiddels ook weer een hele mooie andere kans en samenwerking opgeleverd. Een coachee en óók ondernemer, die ik nu mag begeleiden naar (wéér) een nieuw sportief doel, heeft aangeboden mij als businesscoach te helpen. Hierdoor kan ik me nu nog meer ontwikkelen als wielercoach / trainer en nog beter inleven in de atleet en zijn uitdagingen. En dit heeft als voordeel dat ik daardoor betere trainingsadviezen in een trainingsschema kan verwerken om samen aan het werk te kunnen gaan met die mooie sportieve doelen. Ondernemen doe en hoef ik niet alleen te doen.

Zou jij nu ook samen met mij aan jouw sportieve fietsdoel willen gaan werken? Mijn passie voor de wielersport, het coachen en begeleiden van sporters, is ons gezamenlijke succes naar jouw eindresultaat.