Skip to main content

Home » Opgelucht!

Opgelucht!

Opgelucht, Eindelijk ! Het was weer een spannende tijd – geduld werd weer flink op de proef gesteld – maar de lock-down is weer (?) opgeheven. We hebben weer wat ruimte terug gekregen – om meer te gaan sporten en aan gezondheid te werken, te gaan winkelen, scholen weer open (‘vrijheid’ voor ouders en kinderen) – een beetje meer ‘Vrijheid’ terug.

Voor mezelf – werkend als sport en beweegcoach – was het al weer de 3e lock-down die ik mocht (noodgedwongen moest) uitzitten. Ook mijn parttime functie als PT-fit20 (gezondheidstrainingen) kon en mocht ik niet uitoefenen. Een hard gelach ! Maar vanaf vandaag mag het weer, werken met en aan de gezondheid van mensen – die ó zo belangrijk is – aan preventie en (jarenlange) oplopende zorgkosten. En toch dringt het besef bij veel mensen – waaronder onze overheid – nog niet echt door dat we dit ook voor een groot deel zelf in de hand hebben. En grotendeels ook zelf verantwoordelijk voor zijn – meer bewegen, sporten, gezonder eten, slapen.

En mocht je hier nu wat moeite mee hebben om dit zelf op te pakken. En het tot een routine te maken in je dagelijkse leven – want vaste routines blijven beter in stand – en vol te houden. Dan zijn er genoeg mogelijkheden om een passievolle sport en beweegcoach in de arm te nemen, die jou kan coachen en begeleiden naar een gezondere manier van leven.

“Samen werken aan de beste versie van jezelf”

 

Aangenaam kennis te maken, Jeffrie Janssen.