Skip to main content

Home » Zij gingen u voor

Zij gingen u voor.

Wie: NL Tour Rides Personal
Wat: Racefiets clinic, Klimmen & Dalen / 28 augustus
Waar: De Thermiekbel (Terlet) > Posbank

Dag Jeffrie,

Jij bedankt voor de mooie ervaring in het klimmen in een voor mij niet alledaagse omgeving. Hoewel mijn benen zeer slecht waren gisteren toch beklimmingen voltooid dankzij je motivatie en ademhaling tips. Ook mijn mede cursisten bedankt voor deze leuke dag en ik hoop dat ze geen “ last” hebben ervaren van mijn slechte benen.

Ik hoor graag van mede cursisten hun ervaring met bikefitting, denk aan locatie, linkje naar websites etc.

Groet,

Frank H.

Foto: Merlijns Photography

Dag Jeffrie,

Dank voor de leuke en informatieve dag, Jeffrie! Inderdaad een topdag en vwb de positieve recensie: dat komt helemaal goed. Op mijn strava-pagina heb ik ook een foto bovenop de Posbank tijdens een van de uitleggen gedeeld. Ik zal kijken of ik die ook bij de recensie kan posten. Wordt waarschijnlijk wel pas volgende week.

Enne……. zeker tot een volgende keer.

Met hartelijke groet,

Anne-Hans 

Foto: Merlijns Photography

Goedemorgen Jeffrie,

Ik kan mij geheel aansluiten bij de woorden van Frank. Een mooie dag, in een prachtige omgeving met een enthousiaste begeleider en mede cursisten, wat wil een mens nog meer… 

Dank je wel voor het delen van jouw ervaringen. Altijd prettig om een cursus bij jou te volgen en ik vermoed dat we elkaar nog wel eens gaan tegenkomen. Echter een kleine kanttekening voor deze dag is het tijdschema. Misschien een aandachtspuntje 😊 en de catering ivm koffie met appeltaart ’s morgens. Maar voor 99% heb ik genoten van deze dag en gemerkt dat het klimmen in de loop der jaren steeds beter wordt en gemakkelijker gaat met de nodige tips en tricks.

@Frank, ik heb je niet als “last” ervaren. Ik ben zelf in jouw positie geweest een paar jaar geleden en weet hoe het voelt, dus nee. Was helemaal prima zo, wat mij betreft.

Voor de rest iedereen bedankt en ik wens jullie allemaal veel fietsplezier toe in de toekomst.

Groet, Patricia

Foto: Merlijns Photography

Beste Jeffrie,

Nogmaals hartelijk dank voor de mooie fietsdag. Ik heb genoten van jouw passie en de heldere uitleg. En  nog een bijzonder compliment voor het feit dat je oog bleef houden voor de gehele groep en we vrijwel de gehele tijd met elkaar hebben kunnen rijden. Ik zal zeker een enthousiaste review gaan plaatsen.

Frank, je was voor mij helemaal geen last. Trainen en een fitting gaan je beslist verder helpen. Mooie fiets heb je al, haha. Ik heb mijn fitting gedaan in Nijmegen. Een zeer kundige fitter die al vele topatleten beter op de fiets heeft gezet. Ik kon bij hem tegelijkertijd ook een goede afstelling verkrijgen voor mijn tijdritfiets. Dat zorgde bij mij direct voor substantiële verbeteringen. Ik kan hem dus van harte aanbevelen.

Fijne avond iedereen en misschien tot ziens bij één van de toertochten.

Vriendelijke groet,

Frank van G.

Foto: Merlijns Photography