Skip to main content

Jeffrie Janssen.

MEER DAN EEN PERSONAL TRAINER

Home » Wie ben ik

Plezier in sporten & bewegen

Sport en beweging lopen als een rode draad door mijn leven, van jongs af aan. Als kleine jongen werd ik gestimuleerd om iets aan sport te gaan doen, in beweging te zijn. Alles was mogelijk.

Sport en beweging zijn tot op de dag van vandaag onmisbaar voor me. Sport en beweging houden me fit en gezond, geven me energie en houden me veerkrachtig. Ze werken levenskwaliteit-verhogend, zeg ik vaak naar waarheid.

Mijn grote passie

Mijn grote passie voor sport en beweging is fietsen in het bijzonder en sport in het algemeen. Iets wat duidelijk is terug te zien in mijn logo. Mijn passie wil ik óók héél graag delen met anderen en hen de meerwaarde ervan laten ervaren. Ik wil graag een verbindende schakel zijn en anderen helpen.

Om anderen óók gezonder, fitter, energieker te maken en met meer bewustwording te gaan en blijven bewegen. Dit kan op sportief vlak zijn, laagdrempelig (lekker in beweging zijn) of wat sportiever (jezelf verbeteren in prestaties). Het kan óók betekenen om je meer (geestelijk) in beweging te brengen. Alles is mogelijk, zoals het dat ook voor mij was als kleine jongen. En maatwerk van mijn kant met een gezonde dosis empathisch vermogen zijn mijn instrumenten om jou daarbij te helpen.

Kijk rustig rond op mijn website. Ik sta met plezier voor je klaar om je van dienst te zijn.

Ik help je graag!